Wednesday, October 26, 2011

tak dapat pe sepatutnya~

ASYIK KENE DENGAR CAKAP 'DYE' JE...:(


bila perlu baru cari..
betul ke???
atau perasaan je,, huk2..

Thursday, October 20, 2011

L.U.P.A OR ....

LUPA
OR
TAK AMIK TAHUU????????????




hal remeh ke tu..

macam mane leh lupe ek..:(


or... saya x penting????











*TERASA SANGAT3*

Monday, October 17, 2011

merajuk...


post ni xde kene mngene ngan sape-sape pun ok..~
TAPI...
bagi yang terasa tu mintak maaf la ye..hehehe..
sape2 "makan cili..dialah rasa pedasnya.." opppsss!!~




sebelum tu....
ade satu pic nak di share..


hehehehe....:)))




hurm..
MERAJUK....
ni perkara normal or x sebenarnye??



merajuk ni biasenye pmpuan laa...
tp ade jgk laki merajuk kn3..:)
merajuk + berSEBAB ok..
bukannye tetibe merjuk kn..
hahaha...
tak kan la seseorang tu nk merajuk tnpa sebab kn..:))



so.. kita tgk lak ape sebab2nya..~

1. nak perhatian dr seseorang..
2. salah faham ngan benda2 simple
3. manja....:P
4. perlukan masa walaupun sesaat..waahhhh!!~ ayat..hehe


lastly.. kalu MERAJUK..

MESTILAH KENE PUJUK!~

opppppppssssss!!!

Sunday, October 16, 2011

hatiku milikmu..

video


Pernahkah engkau hargai cintaku yang sejati
Pernahkah engkau mengertikan diriku ini
Betapa hebatnya cintamu, memberiku sejuta pilu
Betapa agungnya asmaramu, membuatku terpaku

Disisimu ku terdiam seribu bahasa
Dihatiku bergetar sejuta rasa
Namun sukar untuk aku meluahkan ku cinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa pantas degupan jantungku
Mungkinkah hatiku milikmu jua
Ku sayang padamu

Kan ku abadikan dikau
Sewaktu kenangan yang manis
Yang tak mungkin aku lupa
Untuk selamanya

Kanku coretkan kenanganmu
Dalam sanubariku ini
Agar jadi yang terindah
Di dalam hidupku ini


suka lagu ni sangat2..:)

~Namun sukar untuk aku meluahkan ku cinta padamu~

Thursday, October 13, 2011

like new life begin!~

hehe.. jgn marah..~
tajuk di atas terlalu HIPERBOLA..:P

nop..ceritanye begini..
jeng3..hahaha
actually, nk bgtau seluruh rakyat jelata yg tuan puteri ade banyak cter nak d kongsi...<3

mst nk tau...kn3..
HEHEHE..(gelak lagi)



y i said dat..."like new life begin"
ayat tu merujuk kepada...(cam ayat bakal cikgu tak?) hehe
2 benda yg PENTING happen!
dua2 tu buat aku HAPPY n BERSYUKUR sangat2..
xtau nk gambarkan cmne..
tp xpe..tgk gmbr bwh ni..mst tau camne happy nye tuan puteri..:)









first...
im already got new one brother-in-law...
dh hampir sebulan..:)
ALHAMDULILAH..
my luvly sister already taken..
im really3.. happy for her..
SEMOGA KEKAL KE AKHIR HAYAT..~

tapi.. lepas semuanye selamat..
mcam2 aku rasa..
mungkin mula2 mmg cmni kot..:((
harap sangat aku boleh terima keadaan dan situasi yang dah berubah ni..:)
insyaALLAH..amin..













second...<3

hati tuan puteri berbunga2 la...:)
tuan puteri cam dah ade tok wan je~
hehe...:)

ye2...betul...
dye dh ade tok wan..
sape tok wan ni??
to be continued..gagagaa~

dye la tempat tuan puteri~
1. NGADU
2 .SHARE MASALAH
3. GELAK SAMA2
4. MERAJUK..hehe..


sume laa..hehe..
tp tok wan tuan puteri ni banyak sangat sabar ngan kerenah tuan puteri,,
setakat ni..
tok wan always besides me in any situation..alhamdulilah..

banyak kata2 tok wan yg tuan puteri ingat..
1 dari nya...:))
'saya kawan awak sampai hujung nyawa'
waahhh...ni lagi la HIPERBOLA..
tapi hope sume tu kekal ke akhir hayat..amin..:))



to dear tok wan..
thnks a lot because always ada untuk saya..:)
tp ingat.. blaja cara nk pujuk tau..sbb tuan puteri suke sangat majuk..hehehehe :P